Rideskole-part

Rideskolen drives af Martin og Philippa Holfelt, som ejer Jægerspris Ridecenter og bor på stedet. Rideskolen består af mange skønne heste og ponyer.

Det forventes at alle der færdes på Jægerspris Ridecenter opfører sig hensigtsmæssigt i forhold til hestene. Det betyder, at man viser respekt for hestene, og hele tiden har sikkerheden for både heste og ryttere for øje.

Det er obligatorisk at være medlem af JET rideklub, hvis du har en ridekolepart på Jægerspris Ridecenter. Medlemsskabet dækker blandt andet over forskellige forsikringer i forbindelse med skader og ulykker. Læs mere på Dansk Rideforbunds hjemmeside her.

Interesseret i en rideskole-part?

Kontakt Martin Holfelt for en prøvetime og mere info.

jpridecenter.png
martin_holfeldt_125x125.jpg
phillipa.jpg

Martin Holfelt er eksamineret berider, dommer og aktiv stævnerytter.

Email: jaegerspris-ridecenter@mail.dk

Philippa Holfelt er uddannet træner fra England: GCSE Horsemastership, British Horse Society, Btec Horse Studies og NDNS Horse Studies. Philippa er tillige uddannet handicapinstruktør og har siden 2004 arbejdet med dette ved ridefysioterapi og handicapridning.