Jægerspris Ridecenters Rideskole

Rideskolen drives af Martin og Philippa Holfelt, som ejer Jægerspris Ridecenter og bor på stedet. Rideskolen består af 17 skønne heste og ponyer.

Helt nystartede ryttere kan låne en ridehjelm, men skal selv sørge for bukser uden generende indersømme, samt passende fodtøj.

Det forventes at alle der færdes på Jægerspris Ridecenter opfører sig hensigtsmæssigt i forhold til hestene. Det betyder, at man viser respekt for hestene, og hele tiden har sikkerheden for både heste og ryttere for øje.

Det er obligatorisk at være medlem af JET rideklub, hvis du modtager rideundervisning på Jægerspris Ridecenter. Medlemsskabet dækker blandt andet over forskellige forsikringer i forbindelse med skader og ulykker. Læs mere på Dansk Rideforbunds hjemmeside her.

Interesseret i at lære at ride?

Kontakt Martin Holfelt for en prøvetime og mere info.

Martin Holfelt er eksamineret berider, dommer og aktiv stævnerytter.

Email: jaegerspris-ridecenter@mail.dk

Philippa Holfelt er uddannet træner fra England: GCSE Horsemastership, British Horse Society, Btec Horse Studies og NDNS Horse Studies. Philippa er tillige uddannet handicapinstruktør og har siden 2004 arbejdet med dette ved ridefysioterapi og handicapridning.

Jægerspris Ridecenter

Dråbyvej 2