Jægerspris Equestrian Team (JET rideklub)

JET er en lille hyggelig rideklub, hvor der er plads til alle. Jet er medlem af Dansk Rideforbund og hører til distrikt 2.

Vi har hjemme på Jægerspris Ridecenter, Dråbyvej 2, 3630 Jægerspris.

Klubben arrangerer blandt andet klubstævner i samarbejde med berider Martin Holfelt og træner Philippa Holfelt.

Her bliver især lagt vægt på, at alle skal kunne være med og aktiviteterne tilpasses efter behov og opbakning fra medlemmerne.

*Stævne-medlemskab giver ret til deltagelse ved JETs stævner, men ikke ret til daglig brug af Jægerspris Ridecenters faciliteter.

Kontingentet betales årligt med forfald den 1. september.

Indbetaling kan ske ved bankoverførsel eller MobilePay.

Bank konto: 6493  2019116

MobilePay: 606 414

Betal-med-mobilepay-logo.png
JETlogo-sort.png

Indmeldelse i JET rideklub

Når du melder dig ind i JET rideklub, beder vi dig samtidig skrive under på en samtykkeerklæring omkring vores brug af billeder her på vores hjemmeside og Facebook-profil. Vi gør opmærksom på, at det selvfølgelig er frivilligt om du vil underskrive samtykke erklæringen.

Du kan enten finde indmeldelsesblanketterne nede i rideskolestalden eller downloade dem her:

Junior (4-16 år)

Junior (16-18 år)

Senior (18+ år)

Passiv (ikke ridende)

Stævne (udefrakommende)

Indmeldelsen skal afleveres i JETs postkasse i rideskolens sadelrum, eller scannes ind og mailes til jetrideklub@gmail.com

Udmeldelse af JET rideklub

Udmeldelse af JET rideklub sker automatisk, hvis kontingentet ikke bliver betalt, og du ikke længere har tilknytning til Jægerspris Ridecenter.